Støttemedlemskap

Bli støttemedlem i Haukerød Skolekorps!

Korps er bra for barn og unge, både musikalske og menneskelige egenskaper utvikles. Korps handler om samspill i ordets rette forstand. De eldste i korpset veileder de yngre. Ansvarsfølelse utvikles og sosiale egenskaper blir stimulert. Skolekorps har ingen reservebenk, her er alle på banen sammen og samtidig, uavhengig av alder, kjønn og sosiale parametere.

Musikantene får delta på seminarer, stevner, konkurranser, konserter og reiser, og får oppleve masse gøy sammen.

 

Hvorfor støtte korpset?

Haukerød Skolekorps er et svært aktivt korps. Vi deltar i konkurranser som for eksempel NM, og gjennomfører spilleoppdrag og konserter gjennom hele året. Korpset stortrives når det kan vise seg frem i gatene 17. mai og ved andre anledninger.

Det er forøvrig svært kostbart å drive korps. Instrumenter og uniformer koster mye i innkjøp og vedlikehold. Våre kompetente og erfarne dirigent, og instruktører som ivaretar den viktige balansen mellom moro og musikalsk kvalitet, skal selvfølgelig også ha betalt for den viktige jobben de gjør.

Kostnadene finansieres i hovedsak ved kontingent og dugnadsarbeid, men vi ser at det blir vanskeligere å dekke inn de stadig økende kostnadene, kun ved frivillig arbeid.

 

For oss betyr hver krone at vi kan fortsette å gi musikantene i korpset et godt musikalsk og sosialt tilbud.

Et støttemedlemskap koster fra kr 350,- pr. år. (*)

 

Som støttemedlem i Haukerød Skolekorps forplikter du deg ikke til noe som helst, men du vil fra tid til annen få informasjon om konserter, prosjekter og arrangementer korpset jobber med på epost

 

Det er ingen bindingstid på støttemedlemskapet, oppsigelse av støttemedlemskapet kan skje når som helst.

130609 - HJK i Larvik

Hvis du ønsker å bli støttemedlem i Haukerød Skolekorps kan du sende oss en epost: post@haukerodskolekorps.no og gi oss navn og adresse, så sender vi deg en giro.

 

 

 

 

*) Det kan nevnes at støtten er gave til ideell organisasjon og kan trekkes fra i selvangivelsen dersom beløpet er 500,- eller mer per år.

Medlem av NMF logo
Grasrotandelen
Støttemedlemskap