Vi søker dirigenter!

Vi har ledig stilling som dirigent for juniorkorpset og hovedkorpset, er du den vi leter etter?

Haukerød skolekorps (HSK) har siden 1962 skapt musikkglede og begeistring med sin marsjering og spilling i Sandefjord. Korpsets verdier er «Holdning, Samhold, Kvalitet». Musikantene starter sin ferd i aspirantkorpset når de er mellom 8 og 11 år, før de etter ett år blir en del av juniorkorpset. Etter ca. to år her, blir de tatt opp i hovedkorpset. For tiden har vi ca. 45 musikanter.

Vi har tradisjon for dyktige dirigenter og gode instruktører, samt et tett samarbeid med kulturskolen. Pga nåværende dirigent for hovedkorpset går over i ny stilling og nåværende dirigent for juniorkorpset skal bli student, så trenger vi nye dirigenter til begge korps.

Det håper vi DU vil bli!

Hvem er du?

Vi søker en som kan bygge videre på korpsets tradisjoner og i tillegg tilføre nye impulser. Du har relevant musikkfaglig og /eller pedagogisk utdanning og erfaring med korpsledelse og arbeid med barn. Relevant erfaring kan veie opp for utdannelse i noen grad.

Det er ønskelig at du har erfaring i instruksjon og ledelse av marsjering. Men aller viktigst er det at du har evnen til å inspirere og skape mestring hos musikantene våre!

Dersom ønskelig, kan stillingene kombineres.

For spørsmål om korpset eller stillingene, ta kontakt med styreleder Thorny Cesilie Andersen på 48 11 21 38, eller leder@haukerodskolekorps.no

Søknad sendes: post@haukerodskolekorps.no innen 12.mai 2021

Medlem av NMF logo
Grasrotandelen
Støttemedlemskap