Oppstartsinfo junior

Kjære Juniorkorpsmusikant!

Nå er august her, og du ønskes hjertelig velkommen til oppstart i Haukerød Juniorkorps – endelig!

Første øvelse etter sommeren blir torsdag 20. august fra kl. 17.00 til kl. 18.30, på musikkrommet på Haukerød skole.
Juniorkorpset kommer til å fortsette som før sommerferien, med de samme musikantene frem til årsfesten i september, og vanlig tid for fellesøvelsene; torsdager fra kl. 17.00 til 18.30. Du må som vanlig møte opp minst 10 minutter før, slik at du er klar til å begynne øvelsen presis.

Instruksjon:

Instruksjon vil starte opp i uke 35. Instruktørene vil ta kontakt med dere og avtale tidspunkt for enetimer.

Seminar

Lørdag 22. til søndag 23. august blir det ”Stella Polaris-seminar” på Haukerød skole, med overnatting både for hoved- og juniorkorpset. Dette seminaret er det vi har valgt å bruke premien fra P4-konkurransen «Norges Livligste Korps» til. Nærmere info og program for seminaret kommer på neste side.

Uniformsmønstring 27. august

Uniformen skal være nyrenset til mønstringen uansett om den skal byttes eller ikke. Send til rens nå. Mer info kommer på eget brev senere.

Årsfest 13. september

På grunn av at skolen er opptatt til cup-overnatting og valg er vi nødt til å flytte årsfesten til Bugården kirke. Egen info om dette blir sendt ut senere.

Loppemarkedet utsettes en måned

Vi trenger lenger tid til å forberede høstens loppemarked, blant annet på grunn av bytte av lager. Derfor utsettes det til 17.-18. oktober, med rigging fredag 16.10.

Vi gleder oss til å møte deg den 20. august 

HSK logo bilde 500x500

Medlem av NMF logo
Grasrotandelen
Støttemedlemskap