Oppstartsinfo hoved

Kjære Hovedkorpsmusikant!

Nå er august her, og du ønskes hjertelig velkommen til oppstart i Haukerød Skolekorps etter sommerferien – endelig!

Første øvelse etter sommeren blir tirsdag 18. august kl. 18.30 til kl. 20.30, i aulaen på Haukerød skole.

Hovedkorpset kommer til å fortsette som før sommerferien, med de samme musikantene frem til årsfesten i september, og vanlige øvelsestider; tirsdager og torsdager fra kl. 18.30 til kl. 20.30. Du må som vanlig møte opp minst 10 minutter før, slik at du er klar til å begynne øvelsen presis.

Årsmedaljer

Dere som ikke har levert inn årsmedaljen, tar den med på første øvelse, i navnet konvolutt. Viktig å huske dette, årsfesten kommer fort

Seminar

Lørdag 22. til søndag 23. august blir det ”Stella Polaris-seminar” på Haukerød skole, med overnatting både for hoved- og juniorkorpset. Dette seminaret er det vi har valgt å
bruke premien fra P4-konkurransen «Norges Livligste Korps» til. Nærmere info og program for seminaret kommer på neste side.

Uniformsmønstring 25. august

Uniformen skal være nyrenset til mønstringen uansett om den skal byttes eller ikke. Send til rens nå. Mer info kommer på eget brev senere.

Fevangdagen søndag 6. september

Vi skal spille her i år også, så hold av ettermiddagen – mer info kommer.

Årsfest 13. september

På grunn av at skolen er opptatt til cup-overnatting og valg er vi nødt til å flytte årsfesten til Bugården kirke. Egen info om dette blir sendt ut senere.

Loppemarkedet utsettes en måned

Vi trenger lenger tid til å forberede høstens loppemarked, blant annet på grunn av bytte av lager. Derfor utsettes det til 17.-18. oktober, med rigging fredag 16.10.

Vi gleder oss til å møte deg den 18. august 

HSK logo bilde 500x500 hvit skrift på rød bakgrunn

Medlem av NMF logo
Grasrotandelen
Støttemedlemskap