Oppstartsinfo aspiranter

Kjære aspirant! (dere som har vært aspiranter siden i fjor)

Nå er august her, og du ønskes hjertelig velkommen til oppstart i Haukerød Skolekorps! Nå er det kun noen få uker til du skal begynne å spille i juniorkorpset, men dere aspiranter skal øve inn et konsertprogram først. Dette skal dere spille på årsfesten, før dere blir tatt opp i juniorkorpset.

Første øvelse etter sommeren blir tirsdag 18. august fra kl. 17.00 til kl. 18.30, på musikkrommet på Haukerød skole.

Aspirantene kommer til å fortsette som før sommerferien frem til årsfesten i september, med fellesøvelser tirsdager fra kl. 17.00 til 18.30. Du må som vanlig møte opp minst 10 minutter før, slik at du er klar til å begynne øvelsen presis.

Instruksjon:

Instruksjon vil starte opp i uke 35. Instruktørene vil ta kontakt med dere og avtale tidspunkt for enetimer.

Øvelse med pizzakveld

Tirsdag 25. august blir det en spesiell ettermiddag for dere aspiranter! Først blir det øvelse fra 17.00-17.45, deretter pizza og brus frem til 18.30!

Dette er en del av premiepengene som korpset vant fra P4 i fjor. Aspirantene hadde ikke startet i korpset da vi vant konkurransen «Norges livligste korps». Men musikantene syns absolutt at aspirantene også skulle få litt av premien

Årsfest 13. september

På grunn av at skolen er opptatt til cup-overnatting og valg er vi nødt til å flytte årsfesten til Bugården kirke. Egen info om dette blir sendt ut senere.

Loppemarkedet utsettes en måned

Vi trenger lenger tid til å forberede høstens loppemarked, blant annet på grunn av bytte av lager. Derfor utsettes det til 17.-18. oktober, med rigging fredag 16.10.

Vi gleder oss til å møte deg den 18. august!

Logo med visjon_#3 til word og pp gjennomsiktig bakgrunn

 

 

Medlem av NMF logo
Grasrotandelen
Støttemedlemskap